Review HP EliteBook 2170p – ultra portabil de 1.45 kg

La momentul lansării, HP EliteBook 2170p a fost cel mai mic ultra portabil de business, gata să facă față oricărui task, indiferent dacă ne aflăm la birou, acasă, într-o călătorie de afaceri sau chiar într-o mini vacanță.

Construcție

Carcasa lui EliteBook 2170p este extrem de rezistentă, cântărește numai 1,45 KG și este realizată în cea mai mare parte din aluminiu foarte bine finisat, singurele elemente din plastic regăsindu-se la baza laptopului, în sașiu, rama ecranului și taste.

Și dacă tot am menționat de taste, partea superioară în care este încastrată tastatura are un aspect de tip unibody. Palm rest-ul este foarte comod, tastatura este de tip chiclet, iluminată cu led-uri albe, prezența point stick-ului este nelipsită iar touchpad-ul este neașteptat și precis pentru un portabil de asemenea dimensiuni.

HP EliteBook 2170p – tastatura, touchpad, point stick

Configurație

Ecranul este de tip TN LED cu suprafață mată, măsoară diagonala de 11.6 inch și rulează la o rezoluție nativă de 1366 cu 768 pixeli. Culorile sunt redate bine, unghiurile de vizualizare sunt specifice unui ecran TN, contrastul este mare iar luminozitatea neașteptat de puternică.

HP EliteBook 2170p - ecran 11.6 inch

La interior ascunde un procesor din generația a treia de la Intel, un i5-3427U, cu 2 nuclee și 4 thread-uri, capabil să urce la frecvențe de 2.8 GHz, 4 GB de memorie RAM DDR3, un SSD de 120 GB și un accelerator grafic Intel HD 4000 integrat in procesor.

In magazinul nostru găsiți mai multe configurații ale laptop-ului HP EliteBook 2170p ce vine echipate cu atât cu 4 cat și cu 8 GB de memorie RAM.

Conectivitate și porturi

De asemenea, 2170p dispune de webcam HD cu două microfoane stereo integrate în rama ecranului, TPM 1.2, modul Bluetooth 4.0, modul wireless a/b/g/n și modul de date HSPA+.

HP EliteBook 2170p - webcam HD si microfoane stereo

HP EliteBook 2170p – webcam HD si microfoane stereo

Pe laterala din stânga regăsim un Kensington Lockm mufa pentru alimentare, un USB 3.0, un DisplayPort, un combo jack de 3.5 mm pentru caști și microfon și un SmartCard reader.

HP EliteBook 2170p - laterala stanga

HP EliteBook 2170p – laterala stanga

Pe laterala din dreapta un cititor pentru card-uri SD, încă un USB 3.0, un port de rețea LAN Gigabit și un port VGA.

HP EliteBook 2170p - laterala dreapta

HP EliteBook 2170p – laterala dreapta

Cam puține porturi la prima impresie, însă laptop-ul dispune și de un conector pentru docking station prin care putem mari numărul de porturi disponibile atunci când suntem la birou. Tot ce trebuie să facem este îl poziționam deasupra docking station-ului și este gata de lucru.

HP EliteBook 2170p - conector docking station

HP EliteBook 2170p – conector docking station

Capacul din spate este prins în două șuruburi, este ușor de îndepărtat iar sub acesta avem acces la unitatea de stocare, modulul de date WWAN, modulul Wireless, memoria RAM și ventilator.

Baterie și autonomie

Bateria este de tip Lithium-ion cu 6 celule, are o capacitate de 48 Wh, este neașteptat de ușoară și poate asigura o autonomie de circa 3 – 4 ore în condiții de lucru destul de intense.

HP EliteBook 2170 - baterie

HP EliteBook 2170 – baterie

Aflați la finalul acestei prezentări putem spune fără ezitare că EliteBook 2170p este un ultra portabil de business care merită luat în seamă dacă sunteți în căutarea unui laptop mic și ușor, și care nu face compromis de performanță în ciuda dimensiunilor.

Laptop-ul HP EliteBook 2170p poate fi achiziționat din magazinul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i5, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HP EliteBook 2560p - vedere generala ecran
HP EliteBook 2560p – portabilitate fără limite

HP EliteBook 2560p a fost conceput ca fiind un laptop de business de dimensiuni reduse, destinat îndeosebi celor care călătoresc...

Închide