Review Sistem POS All-in-One HP AP5000

Compact și flexibil, AP5000 reprezintă o soluție hardware de tip POS All-in-One foarte bună, conceput să facă fata mediului de business, atât pentru retaileri mici cât și mari.

Construcție

Carcasa acestuia este foarte rezistentă și atent concepută. Privit din față putem remarca ecranul touchscreen rezistiv, cu o diagonală de 15 inch, care este neașteptat de precis, fiind pre-calibrat din fabrică. Ecranul implementat este rezistent la praf și apă, are o luminozitate destul de mare, redă imaginile foarte bine iar rezoluția de lucru este de 1024 x 768 pixeli.

Configurație

La interior ascunde o configurație bazată pe un procesor Intel Celeron 440 ce rulează la o viteză de 2.0 GHz, o memorie RAM de 2 GB DDR2 și un SSD de 64GB SATA. Trebuie menționat că sistemul este compatibil atât cu memorii DDR2 în 667 MHz cât și 800 MHz, însă cele din urmă vor funcționa tot la 667.

Porturi și conectivitate

În ceea ce privește porturile disponibile, AP5000 dispune de un panel IO unde regăsim următoarele: un port PS2 pentru conectarea unei tastaturi, 3 interfețe RS232 din care COM1 și COM2 configurabile pana la 5V și un COM3 la 12V, un port paralel, un port VGA, o mufă pentru rețea, 4 porturi USB 2.0, un USB de 24V și mufa pentru alimentare.

POS All-in-One HP AP5000 - porturi disponibile

POS All-in-One HP AP5000 – porturi disponibile

Și dacă tot am menționat de alimentare, sistemul dispune de un alimentator de 130W montat în partea inferioară, chiar la baza standului.

POS All-in-One HP AP5000 - alimentator 130 watti

POS All-in-One HP AP5000 – alimentator 130 watti

Pe laterala din stânga mai regăsim încă un port USB 2.0 alături de doua jack-uri audio de 3.5 mm pentru caști și microfon.

Dotări și concluzii

POS-ul All-In-One HP AP5000 dispune și de MSR, adică cititor de carduri magnetic, situat pe laterala din dreapta. Acesta este multi-track, funcționează bidirecțional și integrează compatibilitate cu standardele ANSI/ISO aflate în vigoare.

POS All-in-One HP AP5000 - MSR (cititor magnetic de carduri)

POS All-in-One HP AP5000 – MSR (cititor magnetic de carduri)

De asemenea, în partea din spate, care este în general vizibilă către clienți, dispune de un afișaj de tip VFD capabil să afișeze informații pe 2 lunii cu maxim 20 de caractere. Aici puteți implementa diferite mesaje, iar puțin mai jos găsiți un panou din plastic unde puteți atașa fluturași din hârtie cu oferte comerciale.

POS All-in-One HP AP5000 - display client VFD

POS All-in-One HP AP5000 – display client VFD

Aflați la finalul acestei prezentări putem spune cu certitudine că AP5000 reprezintă cu adevărat o soluție POS All-in-One completă, care se integrează perfect aproape orice tip de periferice specifice, de exemplu cititoare de coduri de bare, scanere, imprimante și case de marcat.

Sistemul POS All-in-One HP AP5000 poate fi achiziționat din magazinul nostru, din categoria de sisteme POS All-In-One, unde pot fi găsite și alte modele de la diferiți producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dell Latitude 3340 - vedere generala #3
Dell Latitude 3340 – un laptop cu autonomie mare

Orientate în general către mediul business și sectorul educational, seria Latitude a impresionat mereu prin construcție de calitate și design...

Închide