Dell Latitude 3340 – un laptop cu autonomie mare

Orientate în general către mediul business și sectorul educational, seria Latitude a impresionat mereu prin construcție de calitate și design premium. Laptop-ul din prezentarea de astăzi, Dell Latitude 3340, pare că sfidează seria din care face parte, ieșind din tipar prin construcția neobișnuită din plastic.

Construcție

Carcasa este realizată integral din plastic mat, cu finisaje foarte bune, fără prea multe elemente cosmetice iar partea în care este încastrată tastatura și touchpad-ul dispun de o construcție de tip unibody. Un aspect foarte interesant este faptul că întreaga carcasă este îmbrăcată de jur împrejur într-o ramă confecționată din cauciuc. Acest lucru oferă un strat de protecție împotriva căzăturilor accidentale.

Tastatura este chiclet, layout-ul este unul standard, cu taste poate puțin cam mici pentru preferințele anumitor utilizatori, însă foarte comodă. Touchpad-ul răspunde foarte bine la comenzi, dispune de o suprafață generoasă de lucru iar în partea de jos regăsim două butoane fizice individuale.

Configurație

Ecranul implementat pe laptopul Dell Latitude 3340 măsoară diagonala de 13.3 inch, este de tip TN cu iluminare LED, rezoluția este de 1366 cu 768 pixeli suprafața acestuia este mată. Culorile redate acoperă circa 60% din spectrul RGB iar contrastul este mare, oferind o experiență vizuală bună.

Modelul din testele noastre dispune de un procesor Intel Core i3-4010U cu 2 nuclee și 4 thread-uri ce rulează la o viteză de bază de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4GB DDR3, un hard disk generos de 500 GB și o soluție grafică integrată în procesor Intel HD 4400

Conectivitate și porturi

In ceea ce privește restul dotărilor, laptopul dispune de un webcam HD alături de 2 microfoane stereo integrate în rama ecranului, modul Bluetooth 4,0 LE, modul wireless în standardele b/g/n și un modul TPM 1.2

Dell Latitude 3340 - laterala stanga

Dell Latitude 3340 – laterala stanga

Pe laterala din stânga regăsim mufa pentru alimentare, un port de rețea RJ45, o mufă HDMI, un mini DisplayPort și un USB 3.0.

Dell Latitude 3340 - laterala dreapta

Dell Latitude 3340 – laterala dreapta

Pe laterala din dreapta cititorul de carduri SD, un combo jack de 3.5 mm pentru caști și microfon, 4 leduri albe ce indică diferite funcții, încă un USB 3.0 și un Kensington lock.

Baterie și autonomie

Bateria este de tip Lithium-Ion cu 6 celule, are o capacitate de 65 watti ora iar în testele noaste a reușit să ofere o autonomie de lucru foarte mare, de circa 4 – 5 în condiții de utilizare destul de intensă.

Dell Latitude 3340 este un laptop destul de compact, cu o construcție bună și performanțe medii, menit să fie cât mai eficient din punct de vedere energetic

Acesta poate fi achiziționat din magazinul nostru, în categoria de laptop-uri second hand cu i3, unde puteți găsi și alte modele ale altor producători.

Vă așteptăm în unul din showroom-urile noastre, în zona Brâncoveanu, strada Râul Mara, numărul 1A, sau în zona Obor, strada Luncșoara, numărul 6C, pentru a vedea produsele disponibile.

De asemenea, ne găsiți pe de FacebookYoutubeGoogle+LinkedIn și Instagram!

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Fujitsu LifeBook S762 - vedere generala #3
Fujitsu LifeBook S762 – conveniență și eficacitate pentru task-urile de zi cu zi

Fujitsu LifeBook S762 este un laptop comercializat sub deviza “conveniență și eficacitate pentru task-urile de zi cu zi”. Modelul S762,...

Închide