ooVoo

oovooDistanțele sunt acelea care rup, de multe ori, relații construite ani de-a rândul, la temelia cărora au stat zile și nopți întregi de discuții, momente mai bune sau mai rele, întâmplări sau evenimente de tot felul. Totuși, numărul de kilometri care-i despart pe oameni par să nu mai fie o atât de mare problemă, de când tehnologia și-a făcut simțită prezența tot mai acut. Căile de comunicare au sporit, iar metodele de a diminua distanțele au devenit tot mai variate, astfel că justificarea lipsei de comunicare din cauza lipsei apropierii fizice nu mai stă foarte tare în picioare.

Una dintre variantele de a comunica de la distanță, cu ajutorul Internetului, este ooVoo, un soft care permite chat-ul video între două sau mai multe persoane, fără niciun fel de cost. Limita maximă de useri care pot fi angrenați simultan într-o conversație video este de 12. Deși construit pentru a oferi servicii de chat video, ooVoo poate fi folosit și ca o aplicație clasică de Messenger, indiferent dacă utilizatorul este sau nu implicat într-o conversație video. De asemenea, cu ajutorul lui ooVoo poate fi realizat schimbul de fișiere între cei conectați la aplicație, cu o limită maximă de până la 25 MB. Poate cea mai atractivă dintre facilitățile acestui soft este posibilitatea înregistrării gratuite a conversațiilor video și descărcarea ulterioară a acestora.

Compatibil atât cu PC-urile care funcționează cu sistemul de operare Windows, cât și cu Mac-uri, iPhone-uri sau gadget-uri pe care rulează sistemul Android, ooVoo poate fi descărcat, fără niciun cost, de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Xolo Play Tegra Note

Calitatea unui produs, sau lipsa acesteia, poate avea multe cauze. În special domeniul IT se confruntă cu astfel de probleme,...

Închide