ooVoo

oovooDistanțele sunt acelea care rup, de multe ori, relații construite ani de-a rândul, la temelia cărora au stat zile și nopți întregi de discuții, momente mai bune sau mai rele, întâmplări sau evenimente de tot felul. Totuși, numărul de kilometri care-i despart pe oameni par să nu mai fie o atât de mare problemă, de când tehnologia și-a făcut simțită prezența tot mai acut. Căile de comunicare au sporit, iar metodele de a diminua distanțele au devenit tot mai variate, astfel că justificarea lipsei de comunicare din cauza lipsei apropierii fizice nu mai stă foarte tare în picioare.

Una dintre variantele de a comunica de la distanță, cu ajutorul Internetului, este ooVoo, un soft care permite chat-ul video între două sau mai multe persoane, fără niciun fel de cost. Limita maximă de useri care pot fi angrenați simultan într-o conversație video este de 12. Deși construit pentru a oferi servicii de chat video, ooVoo poate fi folosit și ca o aplicație clasică de Messenger, indiferent dacă utilizatorul este sau nu implicat într-o conversație video. De asemenea, cu ajutorul lui ooVoo poate fi realizat schimbul de fișiere între cei conectați la aplicație, cu o limită maximă de până la 25 MB. Poate cea mai atractivă dintre facilitățile acestui soft este posibilitatea înregistrării gratuite a conversațiilor video și descărcarea ulterioară a acestora.

Compatibil atât cu PC-urile care funcționează cu sistemul de operare Windows, cât și cu Mac-uri, iPhone-uri sau gadget-uri pe care rulează sistemul Android, ooVoo poate fi descărcat, fără niciun cost, de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Xolo Play Tegra Note

Calitatea unui produs, sau lipsa acesteia, poate avea multe cauze. În special domeniul IT se confruntă cu astfel de probleme,...

Închide