Pantech Vega No. 6

pantech_vega_no_6Apariția unui nou smarthphone pe piață este deja un subiect la ordinea zilei. Singura curiozitate rămâne numele producătorului, întrucât caracteristicile tehnice ale telefoanelor inteligente nu doar că seamănă, ci sunt și la cel mai înalt nivel. Cei care și-au făcut curaj să lanseze un model non-nouț sunt cei de la Pantech. Compania sud-coreeană, nu foarte populară pe mealagurile noastre, a scos la vânzare modelul Vega No. 6, ale cărui calități stârnesc invidia ”rivalilor” asiatici.

Sistemul de operare al noului dispozitiv Pantech este Android 4.1, cu o interfață FluxUX. Displayul de 5.9 inchi și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli transformă noul smartphone al celor de la Pantech în cel mai mare telefon cu rezoluție HD din lume. Se pare că producătorii au fost la fel de preocupați și de caracteristicile interne ale telefonului, propunând pentru acest model platforma Qualcomm Snapdragon MSM8960, un procesor Dual Core Krait la 1.5 GHz, 2GB de memorie RAM și 32 GB de memorie internă.

Camera foto principală este și ea printre cele mai bune de pe piață, cu cei 13 MP ai săi. Camera secundară are 2 MP, iar filmarea se realizează la 1080p. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și prin rețelele 2G, 3G și 4G.

Prețul lui Vega No. 6 este de aproximativ 500 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
SoundCloud

Navigând pe Internet, descoperim în fiecare zi noi moduri de a ne ”promova” online. Fie că facem publice propriile fotografii,...

Închide