Auslogics Disc Defrag

auslogics_disc_defragMulte dintre calculatoarele personale au prostul obicei de a ne da o mulțime de bătăi de cap. Fie din cauză că nu știm să ne oprim la timp, atunci când suntem cuceriți de avântul instalării a nenumărate aplicații, fie pentru că, neavând instalat un program de antivirus, ne pricopsim cu tot felul de programe malware. Atunci când problemele legate de lipsa vitezei calculatorului încep să ne afecteze în mod direct, nu putem face altceva decât să apelăm la un program de dezarhivare.

Auslogics Disc Defrag este unul dintre ele, iar principala sa calitate este aceea că poate fi folosit gratuit de către orice internaut. În plus, rapiditatea cu care își face treaba, în raport cu alte programe similare, îi conferă lui Auslogics Disc Defrag multe buline roșii, în fața utilizatorilor care sunt puși să aleagă dintr-o suită de softuri cu funcționalități aidoma. Un alt avantaj al său este acela că permite defragmentarea concomitentă a mai multor partiții / unități, spre deosebire de alte programe, care nu dispun de o astfel de opțiune. Softul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7 și 8.

Descărcarea lui Auslogics Disc Defrag este gratuită și se poate face de aici.

One Response

  1. mihail 27/02/2014

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Micromax A77 Canvas Juice

Printre companiile cu renume din India, care a căpătat o oarecare notorietate și în Europa, se numără și Micromax. Pe...

Închide