Micromax A77 Canvas Juice

micromax_canvas_a77_juicePrintre companiile cu renume din India, care a căpătat o oarecare notorietate și în Europa, se numără și Micromax. Pe lista lansărilor preconizate pentru sfârșitul acestui an se numără și modelul A77 Canvas Juice, un smartphone de nivel mediu, atractiv în special pentru clasa de mijloc, atât din punct de vedere al dotărilor tehnice, cât și în ceea ce privește aspectul financiar.

Rețelele de conectivitate disponibile în cazul noului smartphone Micromax, ce dispune și de opțiunea Dual SIM, vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, iar transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor EDGE și GPRS. Ecranul de 5 inchi, cu o densitate de aproximativ 196 ppi, va avea o rezoluție de 480 x 854 pixeli. Memoria RAM va fi de 1 GB, iar cea internă de 4 GB, cu opțiunea de upgrade cu până la 32 GB. La capitolul foto, A77 Canvas Juice va dispune de două camere: una de 5 MP, cu auto-focus și flash LED, iar cealaltă de tip VGA. Sistemul de operare al noului model Micromax va fi Android 4.2.2 Jelly Bean, acesta având suportul unui procesor Dual Core, de 1.3 GHz.

Singura opțiune de culoare pentru Micromax A77 Canvas Juice este albul.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Behance

Pe lista meseriilor dezvoltate odată cu extinderea mediului online se numără și aceea de grafician. Tot mai mulți studenți sau...

Închide