Evernote

evernoteViața tot mai agitată pe care o trăim face ca memoria noastră să aibă uneori de suferit. Multitudinea de activități pe care le avem de dus la bun sfârșit sunt o corvoadă permanentă pentru creierul nostru, care este extrem de solicitat și, implicit, foarte vulnerabil. Pentru că problemele de ordin medical nu le putem rezolva altfel decât cu ajutorul medicilor, pe cele de ordin uman, care țin de modul nostru de a ne structura activitățile, le putem remedia cu ajutorul noilor tehnologii, create cu scopul de a ne ușura existențele tumultoase.

Una dintre platformele structurate sub formă de agendă este Evernote, o aplicație care ne ajută să ținem sub control toate informațiile pe care dorim să le reținem la un moment dat, fie că vorbim de articole de presă, fotografii sau link-uri de orice fel. Programul este construit de așa natură încât să putem adăuga notițe pe care să le putem accesa de pe orice dispozitiv static sau mobil (desktop, laptop, tabletă sau smartphone). Instalarea lui Evernote pe toate gadget-urile se face prin accesarea unui link trimis pe mailul nostru odată cu crearea contului. Programul va ști, în funcție de dispozitivul pe care îl manevrăm, ce versiune să instaleze, astfel încât aceasta să fie compatibilă cu gadget-ul folosit.

Evernote pune la dispoziția utilizatorilor săi și add-on-uri pentru diferite browsere, astfel încât memorarea unui articol disponibil online să fie o chestiune de doar câteva secunde. De asemenea, aplicația este disponibilă atât în magazinul Google Play, cât și în iTunes App Store.

Cei care doresc să scape de grijile unei agende și să se bucure de avantajele puse la dispoziție de către creatorii lui Evernote, pot descărca aplicația de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HotShots

Deși calculatorul a devenit în ultimii ani o ustensilă la care o bună parte a planetei are acces, nu toată...

Închide