Instagram

instagramOrice formă de comunicare online este echivalentă, în secolul 21, cu socializarea. Metodele de partajare a ideilor într-o manieră publică sunt numeroase și suficient de diversificate, astfel încât oricine dorește să poată intra în contact cu cât mai multe persoane, din orice colț al lumii, fără prea mare efort. Mai toată lumea se dă vânt, în ultima vreme, după postarea de fotografii care mai de care mai inedite, iar rețelele sociale sunt gazda perfectă pentru astfel de activități.

Poate cea mai populară dintre acestea este Instagram, o aplicație pentru smartphone-urile care rulează cu sistemul de operare Android sau iOS și care permite încărcarea instant de fotografii realizate cu telefonul mobil și nu numai. Crearea unui cont este extrem de simplă și se face direct de pe telefon. Pozele încărcate pot fi realizate în timp real, direct din aplicație și postate imediat pe contul de Instagram. De asemenea, putem adăuga la propriul cont poze din galeriile de pe Facebook sau din galeria propriului telefonului. Ce este important de știut e faptul că Instagram nu susține și nu încurajează postarea de poze al căror autor nu este cel care le face publice. Deși interdicția este doar una morală, majoritatea celor care au cont pe Instagram s-au conformat acestei politici.

Din păcate, cei care nu se află în posesia unui smartphone sunt văduviți de posibilitatea creării unui cont pe Instagram, întrucât pozele nu pot fi încărcate altfel decât prin intermediul telefonului mobil.

Descărcarea aplicației Instagram este gratuită și poate fi făcută de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CintaNotes

Curiozitățile cu care suntem invadați în fiecare zi, în timpul petrecut pe Internet, ajung uneori să fie lucruri de care...

Închide