PrivaZer

privazerDacă, în aparență, Internetul poate fi cel mai bun prieten al nostru, la capitolul informații, acesta poate să ne facă și foarte mult rău. Aceasta pentru că accesul la cunoaștere implică, sine qua non, și accesul la multe pericole, multe dintre ele nedetectabile de utilizatorul de zi cu zi.

Să ne ținem departe de ”agresorii” tehnologici nu este întotdeauna un lucru la îndemână, însă programatorii binevoitori din întreaga lume au creat tot felul de metode defensive, menite să ne protejeze împotriva hackerilor și a virușilor de tot soiul. Tot cu scopul de a ne apăra computerul sunt și programele de curățare, unul dintre acestea fiind și PrivaZer. Soft-ul se ocupă de scanarea integrală a computerului și de ștergerea cookie-urilor, a regiștrilor sau chiar a istoricului din browsere. Eliminarea fișierelor nu este automată, utilizatorul având posibilitatea de a selecta nominal tipurile de documente pe care le dorește a fi șterse.

Utilizarea lui PrivaZer aduce cu sine multe beneficii, demne de menționat fiind creșterea vitezei de rulare a calculatorului, precum și sporirea spațiului pe disk.

Cei care doresc să-și curețe PC-ul de tot felul de fișiere nedorite pot descărca gratuit PrivaZer de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus Zenfone 4

Dacă pe continentul european lucrurile se petrec un pic mai lent, asiaticii nu pierd deloc vremea când vine vorba de...

Închide