Random Picker

random_pickerModalitățile de marketing ale secolului 21 sunt atât de variate, încă foarte puțini reușesc să țină pasul noile trend-uri. Mai ales dacă ne referim la români, ale căror metode de promovare și creștere a cifrei de vânzări, printr-o strategie bună de management, sunt lucruri oarecum străine. Cea mai la modă activitate a marilor companii, când vine vorba de creșterea vizibilității, este organizarea de concursuri în mediul online.

Spațiul virtual s-a dezvoltat suficient de mult în ultimii ani, astfel încât acesta să fie o garanție a succesului, pentru cei care aleg să se promoveze printr-o astfel de modalitate. Numărul mare de persoane care se înscriu în competiții de genul acesta face ca alegerea câștigătorilor să fie o sarcină destul de dificilă, ținând cont că nemulțumiți au existat și vor exista mereu, indiferent de tipul de concurs organizat. Astfel, este nevoie de metode neutre de desemnare a premianților, iar pentru asta putem apela la platforme create în acest sens. Una dintre ele este Random Picker, iar principala sa sarcină este aceea de a ne scăpa pe noi de potențialii contestatari, întotdeauna nemulțumiți de modul în care sunt aleși câștigătorii.

Folosirea lui Random Picker se face prin crearea unui cont gratuit pe site și demararea în sine a concursului, prin introducerea participanților, a numărului lor și a descrierii efective a modalităților de participare și extragere. Generarea câștigătorilor este foarte simplă, programul alegând la întâmplare niște numere aleatorii, în funcție de numărul de premii pe care organizatorul concursului este dispusă să le ofere.

Accesarea platformei Random Picker se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Perfect Photo Show

Semnificația spirituală a unei fotografii a luat turnúri diferite în ultimii zeci de ani, iar fluxul permanent de imagini cu...

Închide