Bitdefender Antivirus

Tot mai des auzim pe la televizor știri și zvonuri cu privire la potențialele pericole sau amenințări venite din partea hackeri-lor deloc bine intenționați. Și cum nu doar veștile rele circulă repede, ci și virușii, este bine să prevenim astfel de atacuri nedorite.

Sunt mulți furnizori de programe anti-virus care oferă tot felul de opțiuni de protejare a calculatorului sau a căsuțelor poștale electronice, însă noi ne vom canaliza atenția asupra unuia românesc. Bitdefender Antivirus este soluția autohtonă pentru a fi siguri de protecție deplină în mediul online. Soft-ul utilizează cele mai avansate tehnologii, cu o cantitate minimă de resurse consumate. De asemenea, nu există configurări ce trebuie făcute de către utilizatori, ceea ce-i conferă programului o bulină albă, în special din partea necunoscătorilor într-ale IT-ului.

Varianta gratuită a soft-ului este compatibilă cu Windows 8, și poate fi descărcată de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S4

Când vorbim de industria telefoanelor mobile, ne dăm seama că vocabularul nostru, la capitolul ”epitete tehnologice” este mult prea superficial,...

Închide